Iª JORNADA DELS ASSESSORS DE L'ACAT

 

 

Barcelona, 15  juny de 2015

 

Benvolguts associats/ades

 

Informar-vos que el passat 12 de juny es va celebrar la I Jornada dels Assessors de l’ACAT a la sala d’actes del Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona.

Puntualment a les nou del matí es va obrir l’acte amb la recepció dels assistents i l’entrega de la documentació i dels obsequis dels nostres col·laboradors: Tirant, Banc de Sabadell, Conversia, Work Center i Sage.

A un quart de déu el President de l’ACAT va obrir la Jornada i va donar la paraula a la Sra. Mireia Vidal Ortí, Interventora General de la Generalitat de Catalunya, la qual va agrair la invitació i va exposar les funcions de la Intervenció General i la incidència de la factura electrònica en les administracions públiques.

Posteriorment el Sr. Eudald Vigo Tarrés, cap del l’ Àrea d'Estratègia i Relacions Externes de l’Agencia Tributaria de Catalunya va fer una exposició molt didàctica del conveni per la presentació telemàtica d’impostos i com fer-ho.

Finalitzada aquesta part més institucional, la Jornada va continuar amb la magistral conferencia del Sr. Jordi Bertran Ribera, economista i ex cap d’informació de l’AEAT, que va parlar sobre l’impost de societats de l’exercici 2014 i les novetats que cal tindre en compte.

Finalitzada la conferencia, els assistents es van relaxar amb un coffee, on es van compartir sensacions en un ambient distés i molt agradable entre companys de professió.

La Jornada va entrar en la recta final amb la conferencia del professor Santiago Niño Becerra, qui  fidel als seus principis, va dibuixar un futur no gaire optimista, on perillen les pensions i on no hi hauria feina per a tothom, i per tant es necessària una renta bàsica per mantenir la pau social.

Acabada la conferencia, es va obrir un debat molt animat entre els assistents i el professor, que va anar més allà de l’horari programat.

Finalment l’empresa Sage va presentar molt breument el nou programa Sage One, oferint la possibilitat de fer un acte de presentació més endavant.

 El president va tancar aquesta I Jornada, tot recordant als assistents la propera que es celebrarà l’any que bé.

Des de l’ACAT volem agrair tant als ponents, que va ser excel·lents, com els assistents la seva implicació per continuar  enfortint la nostra associació. 

Us adjuntem fotografies de l’acte