GUIA DE SERVEIS I DE CONVENIS
 
1º NOTES D’INTERES. 

Us recordem que los notes d’interès son de lliure us pels associats. Podeu posar-les a la vostra web, enviar-les als vostres clients, utilitzar part de les mateixes, posar el vostre logo o la vostra signatura, etc.
 
2º  SERVEI DE CONSULTES GRATUITES I PERSONALITZADES.

 
Podeu fer us del servei de consultes via e-mail i també sol·licitar una reunió per tractar temes complexos totalment de forma gratuïta.
 
3º  TIRANT ASSESSORS
 
Teniu accés a la base de dades de Tirant Assessors. En aquesta base teniu disponible legislació, doctrina, jurisprudència, models i formularis, articles, etc, totalment actualitzada. La base inclou fiscal, laboral i comptable i ara s’ha ampliat a mercantil.
 
4º  BANC DE SABADELL
 
Gràcies a aquest  conveni , els associats de l'ACAT podran accedir a una sèrie de productes i serveis bancaris en unes condicions molt avantatjoses.
Els interessats poden sol·licitar les condicions de l'acord a l'Associació o també informar-se en qualsevol de Oficina del Banc de Sabadell indicant que són associats de l'ACAT.
 
5º  COBERTIS:  POLISSA DE RESPONSABILITAT CIVIL

Disposem d’una pòlissa per cobrir tots els associats que ho necessitin. Un bon servei d’assegurances no és només l’emissió de la pòlissa, també ha de disposar d’un bon servei administratiu, una bona atenció personal especialitzada i una transparència en cas de sinistre i en el moment d’emissió de rebuts.
Cobertis i ACAT posa al servei dels seus associats eines tecnològiques avançades que permeten consultar les pòlisses on line, pressupostar noves assegurances amb primes molt competitives pensades pel nostre col·lectiu i també obtenir ingressos extres amb els vostres clients de manera ràpida, fàcil, senzilla i sense risc.
La persona encarregada d’atendre’ns és el Lluis Pons (telèfon 934 883 487), mail lluis.pons@cobertis.com. Us informarà sobre la pòlissa i resoldrà qualsevol altre dubte que tingueu.
 
6º  CONVERSIA:
 
L’objectiu d’aquest acord és promoure l’adequació dels associats de l’ACAT i dels seus clients a:
LOPD –Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal
LPBC –Llei 10/2010 de Prevenció del Blanqueig de Capitals i del Finançament del Terrorisme
PRL - Assessorament en Prevenció de Riscos Laborals
 
7º  AXESOR

A través d'aquest conveni, us proporcionem un accés exclusiu als seus productes i serveis a preus molt competitius:

• Accés online a tota la informació mercantil, judicial, econòmica, financera i de risc de totes les societats, negocis i autònoms nacionals; així com a informes de societats internacionals.

• Realitzar online qualsevol tràmit o gestió amb els Registres Oficials (Registre Mercantil, Propietat, Civil, BOE i BORME, Ministeri de Justícia,…).
 
8º  ECO-SHREDDER
 
 S’ha signat el conveni amb l’empresa Eco-Shredder per poder tenir un servei propi de destrucció de documents pels associats de l’ACAT i els seus clients.
 
9º  EAE BUSSINES SCHOOL
 
El nostre associat EAE Bussines School posa a l’abast dels associats cursos, graus, màsters, etc amb un descompte del preu.
 
10º  ESADE
 
El nostre associat ESADE posa a l’abast dels associats, cursos, graus, màsters, etc, amb un descompte del preu.
 
11º  INCYTA
 
Gràcies a l’acord amb l’empresa Incyta, els nostres associats gaudeixen d’un preus especials per la traducció dels documents al català.
  
12º   CURS BLANQUEIG DE CAPITALS
 
Els associats poden obtenir gratuïtament el títol de Tècnic en Prevenció de Blanqueig de Capitals mitjançant un curos on line, dissenyat totalment per l’ACAT. Aquest curs també forma part del curs d’Acreditació d’Expert Comptable, ja que ha estat avalat per la Universitat de San Pablo- CEU. Pels empleats dels associats el cost es de 50 euros.
 
13º   PLACA INSTITUCIONAL
 
El associats poden demanar la placa institucional pel seus despatxos. El cost es 45 euros més IVA.
 
14º   ACREDITACIO EXPERT COMPTABLE
 
L’ACAT ha creat el seu propi Registre d’Expert Comptable Acreditat, al qual s’accedeix superant el curs d’acreditació dissenyat per la Universitat de San Pablo-CEU i l’ACAT. El curs te l’aval de la Universitat complint així els estàndards europeus d’una acreditació universitària.
 
Aquest any ja està en marxa la segona promoció.
 
Durant el 2017 es procedirà a convocar la tercera promoció.
 
15º   ASSOCIACIO COMPTABLES DEL PRINCIPAT
 
Gràcies a aquest acord, els associats que ho necessitin podrà contactar amb experts comptables i fiscals del Principat d’Andorra.
 
16º  SUPORT JURIDIC A L’ASSOCIAT
 
Els associats tenen a la seva disposició un advocat per temes complexos propis o dels seus clients, amb honoraris preferencials, així com total garantia de confidencialitat i confiança.
 
17º  ACCID
 
Gràcies a ser entitat col·laboradora d’ACCID podem oferir manuals i documents d’interès i qualitat als nostres associats de forma totalment gratuïta.
 
18º  BORSA DE TREBALL
 
El associats poden sol·licitar que la seva oferta o demanda de treball es publiqui a la Borsa de Treball de l’ACAT que hi ha a l’ACAT de forma totalment gratuïta.
 
19º CONVENIS AMB INSTITUCIONS PUBLIQUES
 
Recordem que l’ACAT te signat el següent convenis com a col·laboradors socials:
 
Agencia Estatal d’Administració Tributaria:
 
Automàtica al donar-se d’alta a l’ACAT.
 
Associació Catalana d’Assessors Fiscals, Comptables i Laborals (ACAT)
 
Agencia Tributaria de Catalunya:
 
Sota petició dels associats.
 
Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.
 
Per la presentació telemàtica de les conciliacions. Automàtica al donar-se d’alta a l’ACAT
 
Ajuntament de Barcelona.
 
Sota petició dels associats.
 
20º  INCYTA
 
Hem tancat un acord amb la societat Incyta perquè pugueu tindre al vostre abast uns servei de traducció de documents a un preu molt assequible.
 
21º  SERVEI D’ORIENTACIÓ DE REGISTRE DE MARQUES
 
L’ACAT us posa a la vostra disposició el servei d’orientació de registre de marques perquè podeu fer les consultes necessàries per tramitar una marca, ajudar-vos a navegar per la  web de l’OEPM, donar-vos assessorament i omplir els formularis tot gratuïtament.
Els que vulgueu fer us del servei podeu trucar al telf: 664814700
 
22º  MC  MUTUAL
 
Aquest conveni es molt profitós pel nostre col·lectiu i es desenvolupa en tres eixos principals:
 
-Formació:  MC Mutual i ACAT oferiran als membres de l’ACAT una complerta formació en l’àmbit laboral de forma permanent.
 
-Informació:  Els membres de l’ACAT tindran una informació puntual i actualitzada de l’àmbit laboral.
 
-Serveis:  MC Mutual posarà a disposició dels associats de l’ACAT i dels seus clients els seus serveis per si fossin del seu interès.
 
23º  NATIONALE  NEDERLANDEN
 
Gràcies a aquest conveni, els associats de la ACAT tindran l'oportunitat de complementar el seu negoci, podent oferir als seus clients un valor afegit i aportar-los un servei integral en aspectes com a previsió social i jubilació, inversions financeres, cobertures personals i professionals, finançament hipotecari i crèdit.
 
Els associats que vulguin obrir una nova via de negoci, seran informats en una entrevista  personalitzada de les condicions retributives de l'acord.
 
Els interessats poden sol·licitar una entrevista a l'Associació o contactant amb Belén Ramal  a través del e-mail: belen.ramal@nnnseguros.com.
 
24ª  BUTLLETI NOVETATS:
 
Enviament del  Butlletí de novetats fiscals, comptables, laborals, mercantils, etc.
  
25ª  DOSSIER PROPIETAT HORITZONTAL

 
Enviament del dossier de Propietat Horitzontal
 
26ª  DOSSIER DE JURISPRUDENCIA
 
Enviament del dossier de Jurisprudencia
 
27ª   CERTAMEN LITERARI
 
28ª  CONCURS DE FOTOGRAFIA
 
29º  CONVENI AMB ACTIVA MUTUA

 
Aquest conveni també es molt profitós pel nostre col·lectiu i es desenvolupa en tres eixos principals:
 
-Formació:  ACTIVA MUTUA i ACAT oferiran als membres de l’ACAT una complerta formació en l’àmbit laboral de forma permanent.
 
-Informació:  Els membres de l’ACAT tindran una informació puntual i actualitzada de l’àmbit laboral.
 
-Serveis:  Activa Mutua posarà a disposició dels associats de l’ACAT i dels seus clients els seus serveis per si fossin del seu interès.
 
30º  CONVENI AMB B THE TRAVEL BRAND
 
Informar-vos que l’ACAT i l’Agencia de Viatges de B The Travel Brand han arribat a un acord perquè els associats de l’ACAT puguin gaudir de descomptes en una sèrie de productes i serveis que ofereix aquesta agencia de viatges.

31º  CONVENI CIRCE-PAE

Els associats de l’ACAT ja es poden constituir com a punts PAE

32º  SEMINARIS I ACTES FORMACIO
 
Els associats de l’ACAT, els seus treballadors i col·laboradors gaudeixen de preus especials per els seminaris i altres actes de formació. Des d’actes gratuïts fins 36,30 euros el seminari més car.